1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

A fresh way to enjoy Amsterdam

Allereerst hartelijk dank dat je gekozen hebt voor een verfrissend verblijf in het Apple Inn hotel. Dit warme welkom is slechts het begin van jouw avontuur in Amsterdam. Of het nu de eerste keer is dat je door de pittoreske straten van één van de mooiste steden van Europa wandelt en slaapt in dit prachtige, historische pand, of dat je ons al vaker hebt bezocht: we beloven je altijd met open armen te ontvangen. In het Apple Inn hotel is niemand een vreemdeling en kun je je volledig thuis voelen: alsof je gaat logeren bij je eigen, geliefde familie.

Misschien heb je het al gezien, het Apple Inn hotel is gevestigd in een idyllische buurt van Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Je vindt ons hotel te midden van het groen, tussen prachtige bomen. Dit is niet een hotel waar mensen komen om te slapen, snel te ontbijten en vervolgens in toeristenbussen af en aan rijden. Nee, bij het Apple Inn hotel nemen we de tijd om aandacht te besteden aan onze gasten. Je krijgt hier de ruimte om op een verfrissende manier kennis te maken met al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. Nergens anders vind je een hotel waar je zo welkom bent, waar je in een warme sfeer kunt genieten van goed en gezond eten en lekkere dranken, waar je midden in de stad toch heel dicht bij de natuur staat en waar je zo geïnspireerd raakt, dan hier bij het Apple Inn.

Het 3-sterren Apple Inn hotel is gevestigd in een eind 19e-eeuws herenhuis aan de Koninginneweg, vlakbij het beroemde Vondelpark. Met deze groene oase op steenworp afstand ben je altijd verzekerd van frisse lucht. Én historie! Want lang geleden leefde Koningin Emma in deze straat: het heet dus niet voor niets de Koninginneweg. De rustige en vredige omgeving van het hotel en de 29 kamers ademen geschiedenis. Dit is het begin van een nieuwe, verfrissende manier van vakantie vieren. We zijn vereerd dat je voor ons hotel hebt gekozen en we doen ons uiterste best om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ben je er klaar voor? Welkom in het Apple Inn hotel: a fresh way to enjoy Amsterdam!

 

Bar & Ontbijt
Bar & Ontbijt
Onze kamers
Onze kamers
Reviews
Reviews