1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Het Apple Inn hotel is gevestigd in Oud Zuid aan de Koninginneweg, dichtbij de Willemsparkweg, de Lairessestraat en het Vondelpark. Je bent slechts enkele minuten verwijderd van de hoogtepunten van Amsterdam. Het Concertgebouw, het Museumplein met het Van Gogh, Rijksmuseum en Stedelijk Museum en de luxe winkels van de Van Baerlestraat en PC Hooftstraat zijn op loopafstand, evenals het beroemde Leidseplein met zijn theaters, restaurants, bars, discotheken en uitgaansgelegenheden.

Taxi
De kosten voor een taxi vanaf luchthaven Schiphol naar het Apple Inn Hotel zijn ongeveer 37 euro.

Hotel Shuttle Bus
De shuttlebus vanaf luchthaven Schiphol stopt vlakbij het Apple Inn Hotel. Je vindt de haltes en vertrektijden op de website: www.schipholhotelshuttle.nl.

Trein en tram
Er is een directe treinverbinding tussen luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station neem je de tramlijn 2 en stap je uit bij halte ‘Valeriusplein’. Neem tramlijn 16 vanaf De Lairessestraat, die stopt bij het World Fashion Centre en de Vrije Universiteit (VU).

Parkeren
In Amsterdam kun je uitsluitend betaald parkeren. De tarieven zijn hoog en de controle is zeer streng. Je kunt parkeren op de Koninginneweg, tegenover of in de buurt van het hotel. Op zon- en feestdagen en tussen 21:00 uur ’s avonds en 9:00 uur ‘s ochtends is het vrij parkeren. Je kunt de auto ook kwijt bij de P+R parkeerplaats bij het Olympisch Stadion. Hier betaal je € 8,00 per 24 uur.