1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De Lobby

De Lobby is de huiskamer van ons hotel. Hier kun je in een ontspannen sfeer afspreken met collega's en vrienden. Of lekker even uitrusten van je reis en genieten van een goed boek uit de bibliotheek. Er is een bar, coffee lounge, bibliotheek en een terras met utzicht op de hoteltuin, zodat je je helemaal thuis kunt voelen in de lobby. Je bent hier dag en nacht welcome!

Voel je vrij om wat langer te blijven en te genieten van een gezonde snack,een verfrissend drankje of een heerlijk kopje koffie.

The Garden
Na een lange dag vol uitstapjes, winkelen of de stad ontdekken kun je heerlijk bijkomen in onze prachtige tuin. Rust lekker uit terwijl je geniet van een gezond hapje en verfrissende drankjes.

In deze oase van rust, middenin Amsterdam, kun je natuurlijk ook ontbijten of lekker koffie drinken.

De tuin bevindt zich aan de achterkant van het hotel
en is geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur.

Bibliotheek
Zin om te lezen? In de lobby van het Apple Inn hotel is een bibliotheek waar je boeken kunt lezen en lenen. Je vindt er boeken over uiteenlopende onderwerpen, dus er zit vast wel iets voor jou bij. Wat dacht je van boeken over Amsterdam? Of over de geschiedenis van de stad? En natuurlijk zijn er boeken over kunst; bijvoorbeeld over de beroemde Hollandse meesters Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh. En nog veel meer!

Spelen
In onze lobby liggen spelletjes en kleurboeken voor kinderen. Heb je zelf zin om een spelletje te doen? We hebben speelkaarten, dobbelsteen, een schaakspel en diverse bordspelen zoals Monopoly, PS4, playing cards, badminton  voor je klaar staan.